BOMEN BURUNDI het PROJECT

Liefste vrienden, familie, kennissen,

In 2019 organiseerden we naar jaarlijkse gewoonte een zeer geslaagde benefiet voor een sanitatie-  en drinkwaterproject in Benin, West-Afrika. Wie had toen kunnen vermoeden dat het enkele jaren zou duren vooraleer we opnieuw een benefiet aan jullie voorstellen? Natuurlijk heeft dit alles te maken met corona, de lockdowns van de horeca en de verkoop van mijn restaurant.

Hoog tijd dus om opnieuw de draad op te pakken, want In Afrika is onze hulp hoognodig! Dit jaar sluiten we ons aan bij een project in Burundi, ons streefdoel is om 4000 bomen te planten in Burundi, onder de deskundige leiding van ngo Join for Water. Uitgebreide informatie vind je via onderstaande link naar de website van Join for Water.

Als u 40 euro stort op rekening van Join for Water BE22 5230 8036 1747 met vermelding van “Mieke Burundi”, dan bedanken wij jou op zondag 2 april 2023 met een etentje in Geertruihof in Leuven. Het wordt een eenvoudige, lekkere 4-gangenlunch met keuzemogelijkheden. Drank kan u ter plaatse afrekenen, liefst cash of via een bank app.

1 boom kost 1 euro, dus met 40 euro planten we 40 bomen!

Join for Water stuurt volgend jaar een fiscaal attest vanaf een bedrag van 40 euro.

We hopen jullie talrijk te verwelkomen,  


BOMEN BURUNDI het PROJECT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x